Metaalrecycling Etten-Leur

6 dagen per week direct geld voor uw oud ijzer en oude metalen!

METAALRECYCLING ETTEN-LEUR | SMIT METAAL RECYCLING

Wij staan bekend als Metaalrecycling Etten-Leur. Bent u op zoek naar een betrouwbare transparante Metaalrecycling in de omgeving van Etten-Leur, en wilt u uw oud ijzer enoude metalen verkopen dan bent u bij ons bedrijf Smit Metaal Recycling  aan het goede adres.

Wij worden goed gevonden op Metaalrecycling Etten-Leur omdat wij meer dan 40 jaar ervaring hebben met betrekking tot de inkoop vanoude metalen en oud ijzer inkopen in de omgeving van Etten-Leur. Wij staan in de wijde omgeving bekend als “Metaalrecycling Etten-Leur” en worden gezien als betrouwbare transparante Metaalrecycling, waar klanten graag terugkomen en mee samen werken.

U kunt bij ons terecht voor verkoop van oud ijzer en oude metalen, maar ook voor bak plaatsing bij uw bedrijf zodat wij uw oud ijzer en oude metalen innemen, wegen en vervolgens aan u betalen. Dit kan contant of per bank. Wilt u vrijblijvend advies over de afvoer van uw oude metalen en oud ijzer, neem dan gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee!


METAALRECYCLING ETTEN-LEUR| SMIT METAAL RECYCLING

Metaalrecycling Etten-Leur

WIJ HALEN UW OUDE METALEN EN OUD IJZER OP IN ETTEN-LEUR

Wij kopen het oud ijzer en de oude metalen in voor marktconforme prijzen. Wij hebben meer als 40 jaar ervaring met betrekking tot de inkoop van oud ijzer en oude metalen. Smit Metaal Recycling staat bekend als een gespecialiseerd Metaalrecyclingbedrijf. Op alle vragen op het gebied van inkoop en afvoer van uw oud ijzer en oude metalen  hebben wij een antwoord.

Wij staan graag voor u klaar met advies m.b.t. de afvoer en verkoop van uw oude metalen en uw oud ijzer. Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring in de metaalrecyclingbranche.

.

WAAROM SMIT METAALRECYCLINGBEDRIJF

– Beste prijsgarantie voor u metaal
– Directe uitbetaald
– Meer dan 40 expertise in metaalrecycling
– Klantgerichte en servicegerichte aanpak

– Betrouwbaarheid en transparantie staan centraal
– Afspraak is afspraak
– Experts in diverse vormen van recycling

OUDE IJZER EN OUDE METALEN AFVOEREN? NEEM CONTACT OP MET SMIT METAAL RECYCLING

Heeft u oud ijzer en oude metalen en wilt u deze afvoeren? Wij komen graag bij u langs! U kunt uiteraard met uw oud ijzer en oude metalen ook langs komen op de locatie van SMIT METAAL RECYCLING in Lage Zwaluwe om samen de spullen in te wegen en te sorteren alles onder het genot van een bak koffie.


DIRECT GELD BIJ INLEVEREN VAN OUDE METALEN

Wij betalen op locatie na de weging direct CONTANT uit. Indien wij het moeten komen ophalen dienen wij het eerst in te wegen en krijgt u dezelfde dag desgewenst contant uit betaald. Smit Metaal Recycling komt met u overeen hoe u uitbetaald wil worden.


CONTACT INFORMATIE METAALRECYCLING ETTEN-LEUR

Maak nu een afspraak via info@smitmetaalrecycling.com of via telefoonnummer 06- 28 61 58 01 voor uw Metaalrecycling ETTEN-LEUK, Smit Metaalrecycling.

Wij komen graag langs bij u thuis of het bedrijf om de mogelijkheden te bespreken voor de afvoer van uw oud ijzer en uw oude metalen!

06 - 28 61 58 01