Metaalrecycling Zevenbergen

6 dagen per week direct geld voor uw oud ijzer en oude metalen!

METAALRECYCLING ZEVENBERGEN | SMIT METAAL RECYCLING

Wij staan bekend als Metaalrecycling Zevenbergen. Bent u op zoek naar een betrouwbare transparante Metaalrecycling in de omgeving van Zevenbergen, en wilt u uw oud ijzer enoude metalen verkopen dan bent u bij ons bedrijf Smit Metaal Recycling  aan het goede adres.

Wij worden goed gevonden op Metaalrecycling Zevenbergen omdat wij meer dan 40 jaar oude metalen en oud ijzer inkopen in de omgeving van Zevenbergen. Wij staan in de wijde omgeving bekend als “Metaalrecycling Zevenbergen” en worden gezien als betrouwbare transparante Metaalrecycling, waar klanten graag terugkomen en mee samen werken.

U kunt bij ons terecht voor verkoop van oud ijzer en oude metalen, maar ook voor bak plaatsing bij uw bedrijf zodat wij uw oud ijzer en oude metalen innemen, wegen en vervolgens aan u betalen. Dit kan contant of per bank. Wilt u vrijblijvend advies over de afvoer van uw oude metalen en oud ijzer, neem dan gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee!


METAALRECYCLING ZEVENBERGEN| SMIT METAAL RECYCLING

Metaalrecycling Zevenbergen

WIJ HALEN UW OUDE METALEN EN OUD IJZER OP IN ZEVENBERGEN

Wij kopen het oud ijzer en de oude metalen in voor marktconforme prijzen. Wij hebben meer als 40 jaar ervaring met betrekking tot de inkoop van oud ijzer en oude metalen. Smit Metaal Recycling staat bekend als een gespecialiseerd Metaalrecyclingbedrijf. Op alle vragen op het gebied van inkoop en afvoer van uw oud ijzer en oude metalen  hebben wij een antwoord.

Wij staan graag voor u klaar met advies m.b.t. de afvoer en verkoop van uw oude metalen en uw oud ijzer. Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring in de metaalrecyclingbranche.

WAAROM SMIT METAAL RECYCLING?

– Beste prijsgarantie
– Direct uitbetaald
– Meer dan 40 jaar ervaring
– Service gericht

– Betrouwbaar
– Afspraak is afspraak
– Transparant in hun bedrijfsvoering
– Expert in recycling

OUDE IJZER EN OUDE METALEN AFVOEREN? NEEM CONTACT OP MET SMIT METAAL RECYCLING

Heeft u oud ijzer en oude metalen en wilt u deze afvoeren? Wij komen graag bij u langs! U kunt uiteraard met uw oud ijzer en oude metalen ook langs komen op de locatie van SMIT METAAL RECYCLING in Lage Zwaluwe om samen de spullen in te wegen en te sorteren alles onder het genot van een bak koffie.


DIRECT GELD BIJ INLEVEREN VAN OUDE METALEN

Wij betalen op locatie na de weging direct CONTANT uit. Indien wij het moeten komen ophalen dienen wij het eerst in te wegen en krijgt u dezelfde dag desgewenst contant uit betaald. Smit Metaal Recycling komt met u overeen hoe u uitbetaald wil worden.


CONTACT INFORMATIE METAALRECYCLING ZEVENBERGEN

Maak nu een afspraak via info@smitmetaalrecycling.com of via telefoonnummer 06- 28 61 58 01 voor uw Metaalrecycling Zevenbergen, Smit Metaal Recycling.

Wij komen graag langs bij u thuis of het bedrijf om de mogelijkheden te bespreken voor de afvoer van uw oud ijzer en uw oude metalen!

06 - 28 61 58 01