Metaalrecycling Made

6 dagen per week direct geld voor uw oud ijzer en oude metalen!

METAAL RECYCLING MADE | SMIT METAAL RECYCLING

6 dagen per week direct geld voor uw oud ijzer en oude metalen!

Wij staan bekend als Metaalrecycling Made. Bent u op zoek naar een betrouwbare transparante Metaalrecycling in de omgeving van Made, en wilt u uw oud ijzer en oude metalen verkopen dan bent u bij ons bedrijf Smit Metaal Recycling  aan het goede adres.

Wij worden goed gevonden op Metaalrecycling Made omdat wij meer dan 40 jaar ervaring hebben met betrekking tot de inkoop van oud ijzer en oude metalen in de omgeving van Made. Wij staan in de wijde omgeving bekend als “Metaalrecycling Made” en worden gezien als betrouwbare transparante Metaalrecycling, waar klanten graag terugkomen en mee samen werken.

U kunt bij ons terecht voor verkoop van oud ijzer en oude metalen, maar ook voor bak plaatsing bij uw bedrijf zodat wij uw oud ijzer en oude metalen innemen, wegen en vervolgens aan u betalen. Dit kan contant of per bank. Wilt u vrijblijvend advies over de afvoer van uw oude metalen en oud ijzer, neem dan gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee!


METAAL RECYCLING MADE | SMIT METAAL RECYCLING

Metaalrecycling Made

Wij halen uw oude metalen en oud ijzer op in Made.

Wij kopen het oud ijzer en de oude metalen in voor marktconforme prijzen. Wij hebben meer als 40 jaar ervaring met betrekking tot de inkoop van oud ijzer en oude metalen. Smit Metaal Recycling staat bekend als een gespecialiseerd Metaalrecyclingbedrijf. Op alle vragen op het gebied van verkoop en afvoer van uw oud ijzer en oude metalen  hebben wij een antwoord.

Wij staan graag voor u klaar met advies m.b.t. de afvoer en verkoop van uw oude metalen en uw oud ijzer. Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring in de metaalrecyclingbranche.

WAAROM SMIT METAALRECYCLINGBEDRIJF

– Beste prijsgarantie voor u metaal
– Directe uitbetaald
– Meer dan 40 expertise in metaalrecycling
– Klantgerichte en servicegerichte aanpak

– Betrouwbaarheid en transparantie staan centraal
– Afspraak is afspraak
– Experts in diverse vormen van recycling


U kunt vanuit Made met ons bellen voor de afvoer van uw oud ijzer en oude metalen

Heeft u oud ijzer en oude metalen en wilt u deze afvoeren? Wij komen graag bij u langs! U kunt uiteraard met uw oud ijzer en oude metalen ook langs komen op de locatie van SMIT METAAL RECYCLING in Lage Zwaluwe om samen de spullen in te wegen en te sorteren alles onder het genot van een bak koffie.


U krijgt direct contant geld voor uw oud ijzer en oude metalen

Wij betalen op locatie na de weging direct CONTANT uit. Indien wij het moeten komen ophalen dienen wij het eerst in te wegen en krijgt u dezelfde dag desgewenst contant uit betaald. Smit Metaal Recycling komt met u overeen hoe u uitbetaald wil worden.


Neem direct contact op met Metaalrecycling Made

Maak nu een afspraak via info@smitmetaalrecycling.com of via
telefoonnummer 06-28615801 voor uw Metaalrecycling Made, Smit Metaal Recycling.

06 - 28 61 58 01