GRATIS CONTAINER SERVICE

Gegarandeerd de hoogste opbrengst voor uw ijzer en metaalafval

Container Service aanvragen

Heeft u grote hoeveelheden oude metalen? Met onze containerservice komen wij de metalen bij u afhalen. Wij kunnen ook een container bij u op locatie plaatsen. Wanneer de container gevuld is komen wij deze weer ophalen. We plaatsen containers van 20 m³ tot 40 m³. Vanaf 5 ton (5.000 KG) bieden wij gratis container service.

De beste prijzen in de regio

Wij beschikken over containers in diverse maten, meerdere vrachtauto’s, analyse apparatuur en geijkte weegsystemen. Wij hebben de beste metaalprijzen van de regio Rotterdam en staan bekend om onze snelle betaling. Wij bouwen aan langdurige relaties met bedrijven, waarbij zowel u als wij tevreden zijn met de prijs, persoonlijke benadering en service.

Over ons

Onze Diensten:

Waarom Kiezen voor Onze Container Service:

  • Milieuvriendelijk: Onze diensten zijn gericht op het maximaliseren van recycling en het minimaliseren van afval, ter ondersteuning van een duurzamere toekomst.
  • Op Maat Gemaakte Oplossingen: Wij bieden flexibele ophaalschema’s en containeropties die aangepast zijn aan uw specifieke eisen.
  • Deskundig Team: Ons team van experts staat klaar om u te adviseren over de beste recyclingpraktijken en om al uw vragen te beantwoorden.

Neem Contact Op:

Klaar om uw metaalrecycling naar een hoger niveau te tillen met onze professionele container service? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Samen zorgen we voor een groenere planeet.

WAT ZEGGEN KLANTEN OVER ONS?

WAAROM SMIT METAALRECYCLINGBEDRIJF

– Beste prijsgarantie voor u metaal
– Directe uitbetaald
– Meer dan 40 expertise in metaalrecycling
– Klantgerichte en servicegerichte aanpak

– Betrouwbaarheid en transparantie staan centraal
– Afspraak is afspraak
– Experts in diverse vormen van recycling

Naam: Ron de Heer

Na een tip van een vriend nam ik contact op met Smit Metaal Recycling voor het inleveren van mijn ijzer en metalen. Het resultaat? Vriendelijk personeel en de hoogste prijs voor mijn materialen.

– Vriendelijk personeel
– Hoogste prijs.

Hoeveel sterren geeft u? klantervaring smit metaal recycling

Metaalrecyclingbedrijf

ABONNEER NU OP ONZE WEKELIJKSE PRIJSLIJST

06 - 28 61 58 01