Over Smit Metaal Recycling

OVER SMIT METAAL RECYCLING

Ruim 40 jaar geleden is Jan Smit (mijn vader) begonnen met de inzameling van oud ijzer en metalen. Destijds om wat bij te verdienen op zijn salaris. Door het werken in ploegen was het mogelijk een bedrijf op te bouwen en al snel werd het werken bij de baas minder en begon het bedrijf steeds meer vorm te krijgen.


Van vader naar zoon

Het afgelopen jaren zijn beiden bedrijven J.Smit Ijzer en Metaalhandel (Jan) en Smit Mwtaal Recycling (Jim) naast elkaar actief geweest. Uiteraard met veel overlappende werkzaamheden.

Om het bedrijf verder klaar te maken voor de toekomst zullen de bedrijven op termijn nog verder samen gevoegd worden in Smit Metaal Recycling. 


Nieuwe eigenaar, nieuwe ideeën

De interesse in het bedrijf zat er al jong in bij Jim Smit, na een periode van werken bij verschillende bedrijven is uiteindelijk besloten om de kant van de metaalrecycling op te gaan. De contacten van Jan werden aangesproken, het netwerk verder uitgebreid en de aanpak gemoderniseerd.


Nieuwe eigenaar, nieuwe locatie

Inmiddels zijn we verhuist naar een grotere locatie en kunnen we onze klanten nog sneller en beter bedienen en dat is iets waar we trots op zijn.


Ontmoet de nieuwe eigenaar

metaal-recycling-oudijzer-handel-inkoop-Jimmy-Smit

Gegevens eingenaar Smit Metaal Recycling

Naam: Jimmy Smit

WAAROM SMIT METAALRECYCLINGBEDRIJF

– Beste prijsgarantie voor u metaal
– Directe uitbetaald
– Meer dan 40 expertise in metaalrecycling
– Klantgerichte en servicegerichte aanpak

– Betrouwbaarheid en transparantie staan centraal
– Afspraak is afspraak
– Experts in diverse vormen van recycling

06 - 28 61 58 01